Barnehagelærer/pedagogisk leder - sak 20/443

Wig Wam barnehage - Klikk for stort bilde  Ledig stilling som barnehagelærer/pedagogisk leder i Andøy

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 30.04.2020

Andøy kommune har seks kommunale og to private barnehager. Kommunen har egen PP- tjenesten som vi har tett samarbeid med i forhold til oppfølging av barn med spesielle behov. Fokusområder for barnehagene i perioden 2018-2021 er bl. a voksenrollen, barnesamtalen og Livsmestring og helse hos barn.

Kommunen kan tilby et rikt kulturliv og store muligheter for friluftsliv.

Barnehagelærer/Pedagogisk leder
Vi søker medarbeider som har et stort og varmt hjerte for enkeltbarnet. Du er en trygg, leken og tydelig voksen som liker å jobbe tett på mennesker. Du kan lede og inspirer dine medarbeidere og har et ønske om å være med på og videreutvikle våre barnehager.

Med forbehold om permisjoner i personalgruppen og endret organisering av enheter kan det bli ledig inntil 2 midlertidige evt. faste stillinger som barnehagelærer fra 10.08.20 i barnehager på sør og nord i kommunen.

Arbeidsoppgaver:

Som barnehagelærer/pedagogisk leder vil du i samarbeid med barnehagens øvrige lederteam få ansvar for det pedagogiske innholdet i barnehagen, bidra til et godt leke- og læringsmiljø, veiledning og opplæring av medarbeidere og være med å videreutvikle barnehagen som pedagogisk virksomhet.

Krav til kompetanse:

• Godkjent utdannelse som barnehagelærer. Andre pedagogiske utdannelser kan vurderes.

• Du må beherske norsk muntlig og skriftlig godt, minimum B2 nivå.

• Gyldig politiattest må fremvises før tiltredelse

Personlige Egenskaper:

• Engasjert, positiv og fokus på å jobbe for og med barn

• Kunne ta et overblikk og se det helhetlige behovet på avdelingen

• Du må være åpen og tolerant for mangfold og ulikheter

• Du må ha gode samarbeidsevner og kunne lede dine medarbeidere.

Vi tilbyr:

• Spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø

• Tilsettingsforhold/lønn ihht. Tariffavtale inkl. 6 måneders prøvetid

• I stilling som pedagogisk leder gis et tillegg på kr. 33.000,-pr. år.

• God forsikrings og pensjonsordning i KLP

• IA-bedrift

Informasjon om våre barnehager finner du på kommunens hjemmeside www.andoy.kommune.no

Nærmere informasjon om stillingene kan fås ved å kontakte enhetsleder barnehager Merete Olsen, tlf: 76 11 50 52 eller merete.olsen@andoy.kommune.no

Slik søker du:

Når du sender inn søknaden din laster du opp vitnemål og attester som vedlegg

Benytt vårt digitale søknadssenter web-søknad Saksnr: 20/443

Du må søke på hver enkelt stilling med saksnummer som du ønsker å bli vurdet til.

Kontakt vårt publikumssenter for informasjon og veiledning. Tlf: 76115000

Andøy kommune er opptatt av mangfold og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn eller hull i CV.

Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd.

Du som søker må oppgi minst to referanser med navn, tittel og kontaktinformasjon.

For deg som skal arbeide med barn og unge og deg som skal yte tjeneste etter helse- og omsorgstjenesteloven kreves det at politiattest godkjennes av leder før du begynner i jobben.

Søkere som mener de har fortrinnsrett til utvidelse/fast stilling må anmerke dette i søknaden.

SØKNADSFRIST: 14.05.2020