grusuttak.JPG

Grusuttak Rise

18.05.2020

Formannskapet i Andøy kommune har vedtatt å...

sensurert.jpg

Åpningstider koronatelefonen

18.05.2020

Har du symptomer eller spørsmål om testing?...

Anders Stave. Foto Tuva Grimsgaard Andøy kommune.jpg

Siste nytt fra kommuneoverlegen

17.05.2020

Anders Stave har vært kommuneoverlege i Andøy...

 

Hva skjer?

Ingen planlagte hendelser

Fortsatt "solidaritetskarantene"

Vesterålen - Klikk for stort bilde Formannskapet vedtok mandag 6. april å forlenge den mye omtalte “søringkarantenen” til over påske. Tilreisende får heller ikke overnatte på campingplasser i Andøy.

Publisert av Tuva Grimsgaard. Sist endret 06.04.2020

Alle som ankommer Andøy etter reiser i Trøndelag eller sør for Dovre må fortsatt i hjemmekarantene i 14 dager fra ankomst. Dette ble vedtatt av formannskapet mandag 6. april. 

Forlengelsen av "søringkarantenen", eller "solidaritetskarantenen", gjelder i denne omgang til og med 13. april. Bedrifter kan fortsatt søke om unntak til kommuneoverlege Anders Stave på astave10@gmail.com

 
Transittopphold på flyplass eller opphold på plattform/sokkel regnes ikke som opphold i området. Det er også unntak for fører og personell av vare- og passasjertransport samt nøkkelpersonell i samfunnskritiske funksjoner. 
 
Campingplasser
I forbindelse med regjeringens "hytteforbud", besluttet også formannskapet etter råd fra kommuneoverlegen å også forby overnatting på campingplasser for tilreisende. Dette betyr at det kun er Andøys innbyggere som nå har lov til å benytte seg av campingplasser i kommunen.

Fellesarealer på campingplasser skal holdes stengt, da disse utgjør en ekstra smitterisiko. Tilgang til drikkevann og tømming av septik tillates.
 

 

 
  • TelefonBilde 76 11 50 00
  • PostboksBilde Postboks 187, 8483 Andenes
  • Besøksadr: Rådhuset Storgt. 68
  • Org.nr. 945 624 809
Login for redigering